Portal

Voor al uw templates

Hebben uw marketinguitingen een sterk repeterend karakter? Daarmee doelen we op uitingen waarvan het materiaal en formaat gelijk blijft, maar de content (tekst en beeld) regelmatig verandert. Dan beschikt de PrintmanPortal over ongekende mogelijkheden voor u. In deze online omgeving kunt u aan de hand van templates uw items grafisch opmaken. Denk bijvoorbeeld aan een maandelijks terugkerende flyer waarvan alleen de tekst en het beeld wijzigen of aan een brochure die door een franchisenemer wordt gepersonaliseerd. Om de consistentie van uw uitingen verder te maximaliseren, beschikt de PrintmanPortal over een mediabibliotheek waarin al uw belangrijke beelden en logo’s te allen tijde beschikbaar zijn.

De voordelen van de PrintmanPortal op een rij:

  • Eén centrale plaats voor al uw marketinguitingen
  • Aanzienlijke kostenbesparingen
  • Optimale consistentie van uw marketinguitingen
  • Overal en altijd toegankelijk
  • Onafhankelijkheid, u hoeft niet steeds terug naar uw reclamebureau

De PrintmanPortal in uw organisatie?

Geïnteresseerd in wat de implementatie van de PrintmanPortal voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We analyseren samen uw huidige drukwerkportfolio en processen. Op basis van deze analyse lichten we u graag toe waar voor u, door automatisering van uw workflow, kansen liggen om uw efficiency te verhogen. Na afstemming van de begroting komen we met een implementatieplan op maat. Uiteraard staan we ook tijdens en na de definitieve implementatie altijd voor u klaar!

Inzicht in uw uitgaven

Omdat het verwerken van facturen niet uw favoriete bezigheid is, hebben wij hier een snelle oplossing voor gevonden. Door onze eenvoudige, geconsolideerde facturering kunt u facturen sneller en efficiënter verwerken middels de PrintmanPortal. Dit bespaart u een hoop tijd en administratiekosten! Daarnaast kunnen wij managementinformatie en factuurgegevens voor u in uw systemen integreren. Zo heeft u altijd en overal volledig inzicht in uw uitgaven.

Printman nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven!

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze aanbiedingen!