Werkwijze

De Printman werkwijze

Wij coördineren al uw grafische producties. Denk bijvoorbeeld aan POS-materiaal, posters, verpakkingen, displays, premiums en stickers: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Op deze pagina leest u alles over de Printman werkwijze.

Ons proces

Creatieve ondersteuning

Benchmarken

Vrijblijvende offerte

Distributie en levering

Creatieve ondersteuning

Ons startpunt is uw briefing. We zijn benieuwd naar uw ideeën voor grafische producties. Onze twee belangrijkste vragen zijn:

  1. Wat is het doel van de productie?

  2. Welke doelgroep wilt u met deze productie aanspreken?

Met de antwoorden op deze vragen kunnen wij u de beste ondersteuning bieden. Onze ervaren medewerkers zijn volwaardige sparringpartners. Zij denken graag mee over de invulling van uw producties.

Benchmark

Wij zetten graag een benchmark voor u op. Hierbij zoeken wij de leverancier die uw productie het beste kan ontwikkelen. Wij beschikken altijd over de scherpste prijzen. De uitkomsten van de benchmark bespreken wij met u. We kijken dan wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn. Wij bewaken de kwaliteit, de effectiviteit en het prijsniveau van uw totale printstromen, of het nu gaat om marketing- en promotionele materialen of huisstijlgerelateerde items. Daarnaast zijn wij een verlengstuk van uw organisatie door u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Vrijblijvende offerte

Op basis van de benchmark stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hierin zijn de scherpste prijzen voor uw grafische producties opgenomen. Wij bespreken deze offerte graag persoonlijk met u. Zo kunnen wij eventuele vragen direct beantwoorden. Eventuele wijzigingen kunnen wij ook gelijk doorvoeren, zodat we zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen.

Distributie en levering

Indien u akkoord gaat met onze offerte gaan wij graag voor u aan de slag! Uw definitieve productie wordt naar de leverancier gestuurd. Die zorgt voor een hoogwaardige grafische productie. Deze wordt vervolgens op een door u gewenst moment op iedere gewenste locatie geleverd. Wij nemen daarmee ook de levering en distributie van uw grafische producties uit handen. Totale ontzorging noemen wij dit!

In het kort

Bent uw benieuwd wat de Printman werkwijze betekent voor uw organisatie? In overleg levert u ons de input en specificaties van uw grafische producties, zodat wij deze voor u kunnen benchmarken. Vervolgens spreken wij de resultaten één op één met u door. Wij vertrouwen erop dat wij u hierna als klant kunnen begroeten.

Printman nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven!

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze aanbiedingen!