Prenatal

Over de klant

Bij Prénatal kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje. Prénatal maakt je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler én makkelijker. Prénatal is opgericht in 1959 en is vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje, met in totaal 46 winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels omvatten 20 megastores en 26 citystores. Hiernaast heeft Prénatal ook een webshop.

Samenwerking met Printman

De winkels van Prénatal worden gemiddeld elke 2 weken voorzien van een nieuw POS pakket. Dit pakket wordt verzorgd door Printman, van de inkoop tot aan het fulfilment en de levering. Naast de POS pakketten voorziet Printman Prénatal ook in het compleet verzorgen van signing projecten. Op de afbeelding bij dit project zie je het nieuwste filiaal van Prénatal in Alkmaar. Dit pand is volledig verbouwd en hierna aangekleed door Printman, van verlichte peesdoekframes tot het beplakken van winkelruiten.

Meer vergelijkbare cases

Let's make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken

© 2020 Printman, Inc. All rights reserved.