Ziengs Schoenen

Over de klant

Ziengs Schoenen is hét adres voor merkschoenen van goede kwaliteit voor het hele gezin. Het merk is opgericht in 1946 door Berend Ziengs. Met 81 winkels verspreid over Nederland en een webshop heeft het merk een ruim assortiment. De schoenen hebben een perfecte pasvorm. Buiten dames-, heren- en kinderschoenen verkoopt Ziengs ook schoenverzorging en accessoires.

Samenwerking met Printman

Printman verzorgt verschillende vormen van bedrukte communicatie voor Ziengs. Van POS pakketten en bedrukte pennen tot spandoeken en huis-aan-huis folders voor een bepaalde actie. De producten worden gedrukt of geprint, verpakt en verstuurt naar het distributiecentrum in Assen of rechtstreeks naar filialen. Hiernaast wordt er advies gegeven. Printman probeert de productietijd kort te houden zodat er steeds snel geschakeld kan worden.

Testimonial

Tara Hietkamp: “De samenwerking met Printman gaat op een aangename manier. We kunnen altijd bij ze terecht voor POS materialen, folders, naambadges enzovoort. Een mooi voorbeeld van een project is de Labello lippenbalsem die zij compleet in de Ziengs huisstijl hebben gedrukt voor Moederdag! Wij hebben voornamelijk contact via de mail of telefoon. De samenwerking verloopt soepel en als er vragen zijn, kunnen we altijd bij hen terecht.”

Meer vergelijkbare cases

Let's make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken

© 2020 Printman, Inc. All rights reserved.